• هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
گل های نادی

کدام گیاه اکسیژن بیشتری تولید میکند ؟ این سوال بسیاری از کسانی است که به دنبال گیاهان تصفیه کننده هوا هستند. به همین دلیل در این مقاله به معرفی گیاهان تصفیه کننده هوا از نظر ناسا می پردازیم که بیشترین اکسیژن را تولید می کنند.

1- آلوئه ورا

آلوئه‌ورا از جمله گیاهانی است که محیط خانه را از مواد تمیزکننده‌ها، مثل فرمالدئید و بنزِن، میزداید. این برگ‌های سرسبز برای آشپزخانه‌های آفتابگیر گزینه عالی به شمار می رود.

علاوه بر خاصیت پاک کنندگی که آلوئه ورا دارد ژل موجود در برگ های آن برای آن دسته از افرادی که که دچار مشکل پوستی، زخم، حساسیت، سوختگی و …  می باشند بسیار مناسب می باشد.

2- گیاه عنکبوتی

گیاه آپارتمانی عنکبوتی علاوه بر خصوصیت بسیار مقاومی که دارد یک پاکیزه کننده فوق العاده محیط در از بین بردن بنزن و فرمالدئید و مونوکسید کربن به شمار می رود. گیاه عنکبوتی برای کسانی که وقت کافی برای رسیدگی به گیاه را ندارند، بهترین انتخاب می باشد. لازم به توضیح است که از این گیاه در صنعت نیز استفاده می کنند.

3- ژربرا جامزونی

گل زیبای ژربرا در از بین بردن تری‌کلرواتیلن مناسب است از این ماده اغلب در خشکویی استفاده می گردد. گل ژربرا به نور کافی و خاکی با زهکشی مناسب را می پسندد. بهتر است گاها برگ های این گیاه را اسپری آب بزنید.

4- سانسِوِریا (گیاه ماری)

سانسوریا در از بین بردن فرمالدئید ( ماده موجود در دستمال کاغذی، محصولات بهداشتی، مواد تمیزکننده و ..) مناسب می باشد. شما عزیزان می توانید گل سانسوریا را در داخل داخل دستشویی قرار داده تا در هوای مرطوب آنجا رشد کرده و آلودگی هوا را از بین ببرد. نقش این گیاه در تولید اکسیژن بخصوص در شب بسیار حائز اهمیت می باشد.

این گیاه یکی از بهترین گیاهان تصفیه‌کننده‌ی فرمالدئید است. فرمالدئید در مواد تمیزکننده، دستمال توالت، دستمال کاغذی، و محصولات بهداشت فردی استفاده می‌شود. یکی از این گیاه‌ها را داخل دستشویی بگذارید، تا بدون نور و در هوای مرطوب آن‌جا حسابی رشد و آلودگی هوای آنجا را رفع کند.

شاید دلتان بخواهد که چند گلدان از این برگ‌های تیز را در اتاق خواب خود نیز بگذارید تا شب‌ها دی‌اکسیدکربن را جذب کند و اکسیژن بسازد (برخلاف بیشتر گیاهان که شب‌ها اکسیژن جذب و دی‌اکسیدکربن تولید می‌کنند). هم‌اتاقی‌شدن با این گیاه باعث می‌شود شب‌ها اکسیژن بیشتری نصیب‌تان بشود.

5-پتوس طلایی

یک گیاه پرقدرت دیگر برای نابودی فرمالدئید. رشد این گیاه سریع است و اگر در گلدانی آویزان آن را بکارید، طولی نمی‌کشد که آبشاری طلایی از آن بیرون می‌ریزد. پتوس را در گاراژ قرار دهید تا دود اگزوز را، که پر از فرمالدئید است، تصفیه کند.

(نکته‌ی اضافی: پتوس طلایی، که آن را به‌نام پیچک دیوان نیز می‌شناسند، حتی وقتی در تاریکی هم نگه داشته شود سبز می‌ماند.) به گیاه پتوس طلایی باید نور غیرمستقیم آفتاب بخورد. به آن زیاد آب ندهید، وگرنه خیلی زود ریشه‌هایش فاسد می‌شود.

پتوس طلایی گیاهی سمی است و کودکان و حیوانات خانگی را باید از آن دور نگاه داشت.

6- داوودی

گل‌های رنگ‌ووارنگ داودی فقط به‌درد زیباکردن اتاق کار یا پذیرایی خانه نمی‌خورند. گل‌های داودی می‌توانند بنزن را تصفیه کنند؛ بنزن در چسب، رنگ، پلاستیک، و مواد شوینده وجود دارد. داودی عاشق نور تند خورشید است.

برای اینکه غنچه‌های آن زود باز شوند، باید جایی را برایش انتخاب کنید که نزدیک پنجره‌ای باز باشد و نور مستقیم خورشید به آن بتابد. دل‌تان می‌خواهد رنگ این گیاه را با دکور خانه تطبیق دهید؟ گل داودی معمولاً به شما اجازه‌ی این کار را می‌دهد. این گیاه، به‌جز به رنگ آبی، در انواع و اقسام رنگ‌ها موجود است. حواس‌تان باشد که موقع انتخاب این گیاه، نوع گل‌دار آن را بخرید، نه نوع باغی آن را، چون گل داودی باغی را باید در فضای آزاد کاشت تا خوب گل بدهد.

دراسینا مارگیناتا (دراسینای لبه‌قرمز )

لبه‌های سرخ دراسینا کاملاً به چشم می‌آیند و فضای خانه را تغییر می‌دهند، و بوته‌ی این گیاه می‌تواند تا سقف هم برسد. این گیاه برای زدودن زایلن، تری‌کلرواتیلن، و فرمالدئید از هوای اتاق بسیار مناسب است. ورود این مواد به خانه از طریق لاک الکل، روغن جلا، و گازوئیل اتفاق می‌افتد. دراسیناها انواع و اقسام زیادی دارد.

این نوع خاص دراسینا با لبه‌های قرمز و برگ‌های سبز و روبان‌مانندش از بقیه‌ی انواع این گیاه متمایز است. با اینکه رشد آن کند است، می‌تواند تا ارتفاع ۴.5متری نیز برسد. پس بهتر است که آن را در اتاقی با سقف بلند و نور ملایم قرار دهید.

یک نظر

  1. هوتن

    سلام.
    آیا گیاه سانسوریا در روز کربن دی اکسید تولید میکند؟
    یکی از دوستان یک گلدان سانسوریا هدیه دادن و اون رو کنار تختم گذاشتم. من شب کارم و روز میخوابم. آیا خوابیدن در روز کنار این گیاه خطرناکه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما