• هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
The cause of yellowing of anthurium flower leaves

علت زرد شدن برگ گل آنتوریوم و خم شدن آنها به سمت پایین در گیاه آنتوریوم، اغلب به دو عامل، یعنی سرما و رطوبت بیش از حد، برمی‌گردد. برای رفع این مشکل، مناسب است گیاه را به محیطی گرم‌تر منتقل کرده و مقداری کمتر آب به آن بدهید. باید به دقت توجه داشته باشید که بین دو دوره آبیاری، خاک حتماً کاملاً خشک شود؛ زیرا خیسی اضافی خاک و باتلاقی آن می‌تواند به عنوان عامل اصلی مرگ گیاهان محسوب شود.

علت رایج زرد شدن برگ گل آنتوریوم

علت زرد شدن برگ گل آنتوریوم، نازک، و کم‌آب شدن آن: مدیریت درست میزان آب مورد نیاز گیاه از اهمیت بسیاری برخوردار است. افزایش زیاد آبیاری، بزرگترین خطر برای گیاهان است، در حالی که کمبود آب باعث زرد و خشک شدن برگ‌ها می‌شود. برای رفع این مشکل، می‌توانید میزان آبیاری را افزایش دهید و اطمینان حاصل کنید که زهکش گلدان باز است.

علت از بین رفتن براقی برگ‌ها: کمبود رطوبت ممکن است باعث ایجاد این مشکل شود. بهتر است برگ‌ها را روزانه با آب ولرم آب‌پاشی کنید یا از روش‌های دیگر تأمین رطوبت برای گیاه استفاده نمایید تا این مشکل رفع شود.

علت زرد شدن برگ گل آنتوریوم

علت لکه های قهوه ای روی برگ آنتوریوم

حال که به علت زرد شدن برگ گل آنتوریوم پی برده اید؛ پس بهتر است علت لکه های قهوه ای روی برگ آنتوریوم را نیز بدانید. بیماری‌های قارچی و باکتریایی یکی از اصلی‌ترین دلایل ایجاد لکه‌های قهوه‌ای در آنتوریوم مربوط به بیماری‌های قارچی یا باکتریایی است که معمولاً به دلیل آبیاری بیش از  حد یا آلودگی‌های محیطی اتفاق می‌افتد.

درمان این مشکلات نیازمند استفاده از قارچ‌کش‌های مسی مانند کوپر اکسی کلراید یا سم بوردوفیکس است. این سموم را در دو هفته متوالی روی تمامی قسمت‌های گیاه اسپری کنید. در نظر داشته باشید که بالا بودن دما و عدم تهویه مناسب هوا ممکن است باعث افزایش بیماری‌های گیاه شما شود. برای اطلاعات بیشتر در رابطه با علت سوختگی برگ گل آنتوریوم و همچنین قهوه ای شدن آن کلیک کنید.

علت خشک شدن غنچه گل آنتوریوم

بسیاری از آفات مکنده مانند شپشک‌ها و کنه‌ها باعث خشک شدن برگ‌های گیاه آنتوریوم می‌شوند. همچنین وجود این آفات علت گل ندادن آنتوریوم می باشند. بهتر است هر ماه یکبار برگ‌های گیاه خود را بررسی کنید و اگر حشرات ریز، تارعنکبوت یا لکه‌های خوردگی مشاهده کردید، آن را به یک متخصص نشان دهید تا سم مناسب برای گیاه شما تجویز کند.

برای دانستن قیمت گل آنتوریوم می توانید با ما در ارتباط باشید. کنه‌ی تارعنکبوتی شایع‌ترین آفت گیاه آنتوریوم، کنه‌ی تارعنکبوتی است. این حشرات بسیار ریز قهوه‌ای یا قرمز هستند که با چشم غیرمسلح به سختی قابل رؤیت هستند.

اما نگران نباشید، اگر گیاه شما دچار آفت کنه شد، می‌توانید از علائم گیاه، وجود این آفت را تشخیص دهید. کنه‌ها معمولاً روی برگ‌های گیاه نشسته و از مواد مغذی گیاه تغذیه می‌کنند که باعث خشکی برگ‌های آنتوریوم و آسیب بسیار جدی به این گیاه می‌شوند.

برای درمان این آفت، سم آبامکتین را هر سه روز یکبار در دوره هفت روزه روی تمامی قسمت‌های گیاه اسپری کنید. برای پیشگیری نیز سم آبامکتین را ماهیانه یکبار اسپری کنید.

شپشک آردآلود هم یکی دیگر از آفات شایعی است که باعث زرد شدن و ریزش برگ‌های گیاهان آپارتمانی می‌شود. این آفت از شاخسار گیاهان تغذیه می‌کند و نمی‌گذارد مواد مغذی به برگ‌ها برسد که در نهایت باعث ریزش برگ‌ها می‌شود. شپشک آردآلود زخم‌های سفید پنبه‌ای شکل دارند که روی شاخه‌ها، بین غلاف‌ها و زیر برگ‌ها تخم‌ریزی و رشد می‌کنند.

برای درمان این آفت، ابتدا با استفاده از یک دستمال نرم آغشته به الکل شپشک‌ها را از روی گیاه بردارید. سپس سم کنفیدور را هر سه روز یکبار در دوره هفت روزه روی تمامی قسمت‌های گیاه اسپری کنید.

علت زرد شدن برگ گل آنتوریوم

برای مطالعه بیشتر مقاله خواص گل یشم در خانه بخوانید

علت تغییر رنگ گل آنتوریوم

اگر خاک بیش از حد خشک شود، گیاه آنتوریوم ممکن است آب کافی را دریافت نکند که به دلیل آن، تغییر رنگ گل آنتوریوم  رخ می‌دهد. این موضوع می تواند علت زرد شدن برگ گل آنتوریوم نیز باشد. به طور کلی، زمانی که سطح خاک گل آنتوریوم به اندازه‌ی دو انگشت کمی خشک می‌شود، آبیاری را باید انجام داد. به طور معمول، این گیاه هر 10 الی 14 روز به آبیاری نیاز دارد.

احیای گل آنتوریوم

برای احیای گل آنتوریوم، زیر نور غیر مستقیم خورشید، آبیاری مناسب، رطوبت بالا، و تغذیه هفتگی با کود حاوی فسفر، گل آنتوریوم را به شکوفایی تشویق کنید.

برای انجام قلمه‌زدن و تکثیر کردن آنتوریوم مراحل زیر را به دقت دنبال کنید:

  • قسمتی از گیاه را انتخاب کنید که دارای ۲ الی ۳ برگ باشد.
  • با استفاده از یک قیچی تیز و استریلیزه شده، ۱۵ سانتیمتر از ساقه گیاه را ببرید.
  • یک گلدان سفالی آماده کنید.
  • نیمی از گلدان را با خاک پوشانید.
  • در فاصله ۱۰ سانتیمتری از مرکز گلدان، با انگشت یا ابزار دیگری، یک سوراخ بکنید.
  • ساقه گیاه را درون سوراخ بگذارید.
  • قسمتی که سوراخ کرده‌اید، با خاک پر کنید، به یاد داشته باشید که برگ‌ها زیر خاک نمانند.
  • بلافاصله پس از کاشت قلمه، گیاه را آبیاری کنید. پس از آبیاری اولیه، باید هر روز گیاه را آبیاری کرده و رطوبت خاک را حفظ کنید. همچنین، گلدان را در مکانی قرار دهید که نور مستقیم به آن نرسد و از نور غیر مستقیم برخوردار باشد تا گیاه از آن تغذیه کند.
  • وقتی که برگ‌های جدید در گیاه ظاهر شده و یا گیاه رشد کند، متوجه ریشه‌زدن آن خواهید شد. اگر شما به دنبال آموزش قلمه زدن گل فیکوس بلک هستید؛ می توانید کلیک کنید.

برای مطالعه بیشتر مقاله لیست گل های ارزان قیمت بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما