• هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
The properties of bonsai flowers

از خاصیت گل بونسای می توان به آرامش بخش روح و روان، شناخت عمیق‌تر ابعاد شخصیتتان، منظم‌شدن روال زندگی، دستگاهی برای تصفیه‌ هوا و بهبود بیماری ها اشاره کرد. همچنین بعضی از گیاه دوستان از بونسای در طراحی فضای سبز استفاده می کنند.

خواص گیاه بونسای

در این بخش با فواید شگفت‌انگیز گیاه بن سای آشنا خواهید شد که تاثیر چشم‌گیری بر سبک زندگی و سلامت شما دارند. بنابراین خواص مختلف بونسای جنسینگ و سایر انواع بونسای را جدی بگیرید و از آنها بهره‌مند شوید!

  1. آرامش بخش روح و روان و انرژی گیاه بونسای

    شاید برایتان عجیب به نظر برسد، اما نگهداری از گیاه بونسای به طور قابل توجهی استرس را کاهش می‌دهد. ممکن است بپرسید چگونه چنین چیزی امکان‌پذیر است؟

    در پاسخ باید بگوییم که مشاهده رشد و شکوفایی این گیاه، هرس کردن، آبیاری و کوددهی آن، ذهن شما را از افکار منفی دور می‌کند. بونسای یکی از پرفروش ترین گلهای گلخانه ای می باشد.

  2.  صبوری لذت‌بخش نتیجه مراقبت از گل بونسای

    رشد بونسای با ریتمی ملایم و آهسته انجام می‌شود، به طوری که هر مرحله از رشد آن به زمان قابل توجهی نیاز دارد. بنابراین یکی از مزایای نگهداری از بونسای، تقویت صبر و تحمل شما است. خاصیت گل بونسای

  3. شناخت عمیق‌تر ابعاد شخصیتتان

    تصور کنید روزی برگ‌های گیاه بونسای شما می‌ریزد یا پژمرده می‌شود. واکنش شما چیست؟ آیا غمگین می‌شوید، خشمگین یا خودتان را سرزنش می‌کنید؟

    واکنش شما به اتفاقاتی که برای گیاهتان رخ می‌دهد، به شما کمک می‌کند تا به شناخت عمیق‌تری از خودتان برسید و بفهمید که هنگام مواجهه با چالش‌ها چه واکنشی نشان می‌دهید. این تجربه می‌تواند به بهبود شناخت شما از خودتان منجر شود.

  4. منظم‌شدن روال زندگی شما؛ یکی از فواید نگهداری بونسای

    مراقبت از گیاه بونسای به یک برنامه منظم نیاز دارد. نمی‌توانید فقط زمانی که دلتان خواست یا حوصله داشتید، آن را آبیاری کنید. آبیاری و سایر مراقبت‌های این گیاه باید طبق یک برنامه مشخص انجام شود.

    بنابراین، یکی از مزایای نگهداری بونسای این است که به نظم کارهایتان بیشتر اهمیت می‌دهید و روال زندگی‌تان منظم‌تر و اصولی‌تر پیش می‌رود. برای اطلاع از قیمت گل بونسای با نادی گاردن در ارتباط باشید.

  5. بونسای مانند یک دستگاه تصفیه‌کننده هوا عمل می‌کند

    یکی از ویژگی‌های برجسته گیاه بونسای، توانایی آن در کاهش آلاینده‌های مضر هوا است. این گیاه به‌طور قابل توجهی هوا را پاک و تصفیه می‌کند.

  6. بهبود بیماری‌ها با حضور بونسای

    حضور گیاه بونسای می‌تواند رطوبت محیط را افزایش دهد. بنابراین، می‌توانید امیدوار باشید که مشکلاتی مانند سرماخوردگی و گلودرد سریع‌تر بهبود یابند، زیرا این مشکلات در هوای مرطوب راحت‌تر درمان می‌شوند تا در هوای خشک.

مضرات گل بونسای

ما همیشه دوست داریم شما در ارتباط با نگهداری از گیاهان، همه واقعیت‌ها را بدانید، چه خوشایند باشند و چه ناخوشایند. علاوه بر خاصیت گل بونسای، معایب آن باعث می شود بعضی ها به سمت آن نرود که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:

خاصیت گل بونسای

  • نامناسب برای مبتدیان:

    مراقبت از گل بونسای برای افرادی که تازه به پرورش گل و گیاه علاقه‌مند شده‌اند، چندان مناسب نیست زیرا به رسیدگی دقیق و منظم نیاز دارد.

  • رشد کند:

    گیاه بونسای زمان زیادی برای رشد نیاز دارد که این ممکن است برای برخی افراد حوصله‌بر و خسته‌کننده باشد.

  • آبیاری گل بونسای:

    آبیاری بونسای باید طبق برنامه منظم و اصولی انجام شود، در غیر این صورت، این گیاه به شدت آسیب می‌بیند. آبیاری بیش از حد باعث سیاه شدن بسیاری از گیاهان می شود. علت سیاه شدن برگ گیاه دراسنا کامپکت نیز همین است.

نوع بیماری بن سای و علت به وجود آمدن آن

بهتر است علاوه بر خاصیت گل بونسای بیماری های آن را بشناسید تا در هنگام بیماری، آنها را درمان کنید.مشاهده پشه و مگس زیاد در خاک و اطراف گلدان به دلیل باتلاقی شدن خاک و رطوبت زیاد رخ می‌دهد.

جذب نکردن آب به سفتی خاک و وجود کرم خاکی مربوط می‌شود. وجود سفیدک روی برگ‌ها با رنگ سفید یا خاکستری ناشی از رطوبت زیاد و تهویه نامناسب است.

علائمی مانند تار عنکبوت در پشت و حاشیه برگ به دلیل وجود کنه تار عنکبوتی در اثر رطوبت زیاد به وجود می‌آید. وجود خوردگی و جای گاز گرفتگی روی برگ‌ها نشان‌دهنده وجود پروانه برگ‌خوار است.

خاصیت گل بونسای

لکه‌های سفید و علت قهوه‌ای شدن برگ بونسای به دلیل وجود حشره مینوز است. زرد شدن برگ‌های بونسای می‌تواند به دلیل آبیاری زیاد یا کم آبی و تغییر ناگهانی دمای نگهداری گلدان باشد.

کمبود ازت در برگ‌های پیر باعث لاغر و باریک شدن ساقه‌ها، کوچک شدن برگ‌ها و از بین رفتن رنگ برگ‌های رنگی می‌شود که از کمبود نور و تغذیه مناسب نشأت می‌گیرد.

قهوه‌ای شدن و ریختن برگ‌های بونسای به دلیل کمبود رطوبت، پتاسیم و منیزیم رخ می‌دهد. پوسیدگی تنه بونسای، چروک شدن، نرم شدن و پوک شدن آن از آبیاری بیش از حد، زهکشی نبودن خاک و حبس آب در خاک ناشی می‌شود.

رنگ پریدگی و زرد شدن برگ بونسای به دلیل کمبود تغذیه و مواد مغذی در خاک است. پژمردگی و سرحال نبودن گیاه به کم‌آبی یا آبیاری بیش از حد و تغییر محیط ناگهانی و نور زیاد و مستقیم برمی‌گردد.

زرد شدن فاصله رگه‌های برگ ناشی از کمبود آهن و کوتاه شدن فاصله بندهای ساقه و برگ‌های ریز به دلیل کمبود فسفر است.

چرا بونسای دچار ریزش برگ می‌شود؟

بونسای گیاهی حساس به جابه‌جایی، تغییرات ناگهانی و سرما است. اگر بونسای شما از نوع خزان‌دار نیست، می‌توانید با فراهم کردن شرایط مناسب و معتدل، از ریزش برگ‌های آن جلوگیری کرده و شاهد رشد دوباره برگ‌های آن باشید.

آیا بونسای با ریشه پوسیده دوباره سرحال می‌شود؟

برای یافتن پاسخ این سوال، ابتدا باید میزان خرابی ریشه بونسای خود را بررسی کنید. اگر قسمت‌هایی از ریشه و ساقه‌ها سالم و نپوسیده بودند، می‌توان امید داشت که با جدا کردن بخش‌های سالم، گیاه دوباره جان بگیرد.

اما اگر پوسیدگی و خرابی ریشه‌ها خیلی شدید باشد، باید بدانید که آن بخش از گیاه مرده است و باید تمرکز خود را روی قسمت‌های سالم گیاه بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما